Превантивен удар реши да нанесе моделка, получила, по думите ѝ, заплахи от бившия си интимен приятел. Той бил обещал да качи в интернет видеозаписи с участието на момичето, заснети в интимна обстановка, когато двойката все още е имала романтични отношения. Героинята на мини филмите не искала да остане длъжна на бившия си за съмнителната слава и намерила начин да излезе суха от неприличната ситуация.
Колекцията по принцип не е трябвало да става достояние на обществото. Да захвърли всичко излишно моделката Евелина Фурсова навремето се съгласила само за специалния човек. Сега тя го нарича бивш. Наскоро той започнал да я изнудва, заплашвайки я с публикуването в мрежата на откровените ѝ снимки и видеа, ако тя не се върне при него.

Премисляйки всичко внимателно, Евелина разбрала: ако направи компромис, тя ще бъде изнудвана при всеки случай. Затова момичето се решило на смела стъпка. Тя сама публикувала целия еротичен материал. А също към него прикачила и видеообръщение. Пред обществения съд Евелина решила да представи дори и най-пикантния запис - фрагмент от шеговити снимки на персонално ревю на дамско бельо.

Връзката на младежите започнала като приказка. Мъжът елегантно ухажвал, обсипвал с бижута. После обаче започнал да ревнува. Постоянно звънял, вдигал скандали, дори следил любимата си. В крайна сметка отношенията били прекратени.

„В един момент той започна да мисли, че аз му изневерявам. Вероятно, причина за това стана снимка, на която аз с мои приятелки в компанията на други мъже. Но това беше само по работа. Той обаче не разбираше това. Започна да ми звъни, да ме оскърбява, вкъщи изпадаше в истерия. В крайна сметка ми посегна”, споделя Евелина.  

Евелина не е успяла да заснеме побоя, но сега възнамерява да потърси адвокат. Надява се да осъди бившия за изнудването. Все пак тя е запазила съобщенията със заплахите.  

Превод и редакция: БЛИЦ