Известната австралийска фитнес звезда Мими Елашири се оплака, че никак не е лесно да бъдеш знаменитост в социалните мрежи. 22-годишната девойка заяви, че върху нея тежи огромна отговорност и тя е принудена да прекарва много време в спортната зала.

От друга страна, именно тези мрежи са главната ракета носител за успехите на Мими в света на модата, където тя със своя ръст от 160 см никога нямаше да пробие. 

Мими си прави акаунт в Инстаграм през 2015 г. и започва да качва там обикновени снимки от живота си. Но профилът ѝ бързо привлича вниманието на широката аудитория заради оригиналния собствен стил на девойката. В момента нейните фенове вече са над 900 хиляди.

Тя умело използва растящата си популярност и пуска своя модна линия бански. 

На въпроса как Мими е постигнала този успех, тя отговаря, че това е истинско проклятие. "Физически това е много тежко. Трябва да съм във форма през цялата година! Почти не излизам от спортната зала и съм принудена да прекарвам там цялото си свободно време", оплаква се тя пред GQ и Teen Vogue.

На всичкото отгоре често се заяждат с нея и я критикуват заради външния ѝ вид и малкия ръст. Австралийският моделиер Алекс Пери директно заявява, че Мими е прекалено ниска, за да претендира за статута на инстаграм моделка. Красивото миньонче пък затапва претенциозния дизайнер, че разбира само от традиционното значение на думата "модел".

Превод: БЛИЦ