Петгодишно момиче от Великобритания, изнасилено от полубрат си и подкупено с бонбони "Скитълс", за да си мълчи, моли майка си да й помогне да спре да плаче. В момента съдът обмисля какво да прави с момчето, което сега на 14 години, пише "Дейли Мейл".
Момчето изнасилило сестра си, когато бил на 12 години по време на криеница у дома. 

"Видях нещо като сянка, която се появи върху лицето на детето ми. Тази сянка се връща всеки път, когато се споменава името му. Тя се събуждаше пет пъти на нощ заради кошмари. Тя продължава да плаче и да ме вика. Тя паникьосва, ако я оставя сама за няколко минути или ако просто се преместя в друга стая. Беше опустошително да видиш мъката й. Трябваше да бъде подготвена за ден в съда и трябваше да преживее травмата си. Това беше ужасно. Тя плачеше в продължение на половин час и не ми позволяваше да я прегръщам или утешавам", споделя майката.

Жената добавя, че момиченцето понякога крещи по 45 минути и я моли да й помогне да спре да плаче. "За съжаление знам, че ще има още по-трудни времена. Дългосрочно ще трябва да се справи с последиците от травматичните си преживявания до края на живота си. Толкова съм уплашена за бъдещето", казва тя.

Детето демонстрирало върху кукла как е изнасилено. 

Превод и редакция: БЛИЦ