Свирепо меле между мотористи и шофьори на пикапи, по средата на пътя близо до Оклахома, бе запечатано от камера на очевидец. Видеото показва как четирима младежи на мотори карат след автомобил, при което водачът му спира и след това се заформя бой, в който участници стават и други шофьори, които се намират там, а сред свидетелите има дори и невръстни деца, пише "Дейли Мейл".
Кадрите показват как шофьорът на пикапа бута единия от мотористите на земята, а след това започва жестоко да го бие. Друг водач на пикап също спира, докато жена от първата кола крещи, че в машината има 5 малки деца под 10-годишна възраст.

 

Приятелите на бития моторист се опитват да му помогнат, обаче внезапно единият от присъединилите се шофьори изважда пушка и ги респектира да стоят настрана.През това време мъжът пребива по такъв начин моториста на земята, че той остава да лежи без да може да мърда.Единият от дошлите шофьори пък си показва корема и казва на младежите, че ще им пререже гърлата.От полицията в Оклахома заявяват, че в момента изясняват инцидента и скоро ще предприеме действия спрямо участниците.


Превод и редакция: БЛИЦ