Похотлива двойка се впусна в интимни ласки директно на седалките по време на полет на Ryanair от Манчестър към курорта Ибиса. Двамата въобще не се притеснили от шокираните пътници около тях, единият от които извадил смартфона си и снимал пикантните кадри, съобщава "Мирър".
Хората в самолета гледали невярващо, когато жената се покачила върху партньора си.

Един от пътниците, Кирън Уилямс, от Престън, разказва, че ги е чула да си говорят, че ще правят секс, но си помислила, че се шегуват. Любовчията даже попитал на висок глас дали някой има презерватив. Всички в самолета започнали да се смеят на това, което си мислели, че е шега, но след десет минути всички били втрещени, когато жената яхнала мъжа и започнали да правят секс.
Според някои от свидетелите на необичайната случка, двойката изглеждала така сякаш е употребила доста алкохол преди това. Едната от жените, седящи до развратната двойка, се оплакала относно поведението им, както и поискала да бъде преместена, но екипажът не реагирал по никакъв начин.От авиокомпанията са заявили, че ще разследват случая и в никакъв случай не толерират подобно поведение.

Превод и редакция: БЛИЦ