Премиерът на Италия Силвио Берлускони се женил на майтап по време на срещите си с млади момичета във вилата си Чертоза на остров Сардиния.
"Той бе заобиколен от шест момичета. Смееше се, а по всичко личеше, че се женеше на майтап за едно от тях. Избраницата беше на 25-30 години", уточни в първото си интервю за британското издание “Таймс” папаракът Антонело Западу, чиито снимки предизвикаха доста коментари в цяла Италия през последния месец.

Снимките му излязоха на бял свят благодарение на испанският вестник “Ел Паис”, който публикува доста коментираните на Антонело Западу от купон, организиран от италианския премиер Силвио Берлускони във вилата му на остров Сардиния. Гост на Берлускони там е бил и бившият чешки премиер Мирек Тополанек.

На публикуваните снимки се виждат Берлускони, няколко оскъдно облечени момичета и някой и друг неидентифициран гост. Лицата на хората на снимките са скрити по решение на фотографа освен лицето на Берлускони, който успя да си извоюва конфискация на снимките му в компанията на 18-годишната Ноеми.

Любопитното е, че Западу започнал да следи какво става във вилата в Сардиния през 2007 г., когато съпругата на Берлускони се оплака за първи път, че съпругът й се задява с млади момичета.

"90% от гостите на Берлускони, пристигащи с чартъри, бяха жени. Те носеха къси поли, предизвикателни деколтета и кожени палта. От вилата се носеха смях, музика и викове, разказва папаракът, който обещава да покаже и други снимки. /БЛИЦ