15-годишно момиче от Тайланд е станало жертва на системно групово изнасилване. В продължение на осем месеца тя била отвличана от членове на местна банда, която наброявала около 40-ина души. Бруталните изнасилвания ставали на малко островче в провинция Панг Нга, където живеят 100 души, съобщава „Дейли мейл”.
Момичето разказало за зверствата в полицията. От там имат всички основания да смятат, че много от мъжете, които обитават острова, или са участвали в гаврата с девойката, или са помагали на престъпниците.

Първото изнасилване е от март 2016 година. Неизвестен мъж влязъл в дома на момичето и го изнасилил, докато по-възрастните членове на семейството му събирали каучуков сок. След това нападателите започнали да я отвличат. Карали я в къщички на плажа, където я тъпчели с наркотици и алкохол, а после един по един задоволявали сексуалния си нагон.11 от нападателите вече са идентифицирани, съобщават от полицията.

Офицерите посочват, че получават активно съдействие от страна на местните хора. Въпреки това, семейството на момичето е напуснало острова заради заплахи от страна на местните. 

Превод: БЛИЦ