Рамщайн изпълниха обещанието си, че албумът им, който ще излезе през 2019 година, ще е супер скандален. Доказва го и Deutschland, чиято премиера беше преди минути и буквално взриви мрежата. 

Само за минути от премиерата на видеото с песента в YouTube то вече бе гледано от почти 1 млн. души по целия свят и разбира се, съдържанието в него е 18+.Песента е част от новия албум, а самото видео е режисирано от Specter Berlin.

2019-а се очертава мощна за немските машини "Рамщайн". Пол Ландерс наскоро разкри, че техният дългоочакван албум ще се появи през април - май 2019-а, а Рихард Круспе наскоро издаде повече подробности.

Круспе, който междувременно популяризира и албума A Million Degrees на другата си група Emigrate, разкри, че през следващия месец се очаква миксирането на новия албум на "Рамщайн", съобщава musicbox359.com. Той заяви, че, независимо че Emigrate има нова музика, той вероятно няма да участва в подкрепящия тур, тъй като рекламните дейности на "Рамщайн" ще се увеличат многократно през следващата година.

"Рамщайн" работи по новия си албум с продуцента Рич Кости. Предстоящото издание ще е първо за германските ветерани от Liebe ist für alle da (2009) насам.