Стотици жители на Разград се възползваха от неповторимата възможност да видят отблизо най-желания трофей във волейбола! Този път златната световна купа беше представена от помощник треньора на националния отбор Даниел Пеев.

Снимка за спомен с уникалното отличие си направи и кметът на Разград Валентин Василев, а късмет на националите пожелаха и двама младоженци, които бяха приятно изненадани със специален сватбен подарък. Щастливите влюбени получиха два билета за сблъсъка на България срещу Полша от първата фаза на световното първенство в Двореца на културата и спорта във Варна.

Шанс да гледат на живо националния отбор се откри и пред всички в публиката. Организаторите отново бяха подготвили интересни въпроси, а за най-подготвените имаше и награда - билет за мач на волейболистите ни от първата фаза на шампионата.

Финалният етап на златния „Трофи Тур“ продължава с пълна сила и днес (19 август)! Следващата спирка е Шумен, където точно в 18:00 ч. трофеят ще бъде изложен пред спортната зала в града „Арена Шумен“.

Обиколката на най-желания трофей във волейбола се организира от Българската федерация по волейбол и партньора й Лидл България. До 25 август със съдействието на общините, жителите на още няколко български града ще имат честта за лична среща със световната купа.

ЦЯЛАТА ПРОГРАМА НА ОБИКОЛКАТА НА НАЙ-ЖЕЛАНИЯ ТРОФЕЙ ВЪВ ВОЛЕЙБОЛА
15 август – Варна
17 август – Добрич
18 август – Разград
19 АВГУСТ – ШУМЕН, „АРЕНА ШУМЕН“, 18:00 Ч.
20 август - Велико Търново
21 август - Стара Загора
22 август – Димитровград
23 август - Бургас
25 август - София