Треньорът на волейболния ЦСКА Александър Попов коментира успеха на тима си с 3:1 гейма над Монтана, след която резултатът в полуфиналната серия между двата тима стана 1:1 победи.  

"Ивайло Стефанов доказа, че е един здрав мъж във всяко едно отношение. Тук се проявява характер, това е физическа подготовка, тренираност, опит. В състава ни имаше опит и младост, опитахме се да забравим загубата от предишния ден, във втория мач играхме така сякаш преди това не бяхме загубили", коментира Попов.

"Уважаваме се, знаем силните и слабите си страни.  Победихме ги категорично, дори в гейма, който загубихме водехме играта. Поздравявам момчетата, както и публиката, голямо благодаря. Играта ни спореше, чувствахме адреналина", каза още наставникът на "червените".

"Трябва да се правят компромиси в името на спорта според мен. Не можем да играем в нашата зала заради правилата, а залата ни не е по-лоша от тази тук", каза Попов по повод това, че двубоят в София ще е в зала "Христо Ботев", а не във "Васил Симов".

"Няма да се чувстваме комфортно като не играем в нашата зала, не сме играли там, не е най-правилното решение в българския волейбол напоследък", допълни специалистът.

Третият мач между ЦСКА и Монтана е в столичната зала "Христо Ботев" на 29 март от 18:30 часа.