Играй БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Селекционерът на националния тим по волейбол на България Пламен Константинов бе доволен след убедителната победа с 3:0 срещу Финландия на старта на световното първенство, на което страната ни е домакин заедно с Италия.

„Като резултат няма по-добро. Търсехме чиста победа. Оттам насетне няма да говорим за моменти, които ще изчистваме. Подценихме някои ситуации. Оставихме поне два-три пъти финландците в играта, най-вече в третия гейм. Това са слабости, които по-опитен отбор няма да ни прости. Иначе – добро начало“, заяви Пламен Константинов след успеха във Варна.

„Има предстартова треска. От мач на мача трябва да стабилизираме и да изчистваме играта си. Стартът зависи от това колко ти позволи съперникът. Трябва да сме по-агресивни пред нашата публика. Трябва да демонстрираме, че сме домакини и сме уверени. Можеше да се получи голяма разлика в началото на мача. Нямаме почивка, ще гледаме анализа на отбора на Иран. Ще гледаме някои особености с техния разпределител и слабостите на техния блок”, добави наставникът на родните „трикольори“.

СВЕТОВНО ПЪРВЕНСТВО ПО ВОЛЕЙБОЛ 2018 - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНЕ