Играй БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Любо Ганев имаше нова вълнуваща среща с президента на Международната федерация по волейбол (FIVB) - Ари Граса. Двамата този път се видяха и разговаряха във Варна. Важната фигура е на посещение в България за мачовете от Световното, на което страната ни е домакин съвместно с Италия. 
Бразилецът Граса получи ценен подарък от Любо Ганев. Снажният българин подари книгата си на шефа на световния волейбол, разписвайки му я със специално пожелание.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Граса също фигурира в луксозното издание "Светът отвисоко", което е 200 страници. Книгата-фотоалбум за Любо Ганев е събрала уникални фотоси и стотици невероятни, куриозни, много смешни и поучителни истории от живота на звездата. Авторите Владимир Памуков, Тодор Шабански и доайенът на спортната фотография Бончук Андонов показват легендарния спортист със снимки и истории, повечето от които се публикуват за първи път.

В една от страниците на книгата са Любо Ганев и Ари Граса. На кадъра бразилецът снима българина на Олимпиадата в Рио де Жанейро през 2016 година. В този момент единият от авторите на книгата - Владимир Памуков, запечатва кадър как Граса с голям интерес снима Ганев. Шефът на FIVB дори се обръща към семейството си с думите: "Застанете да ви снимам с най-големия нападател в света!". 

Ари Граса е много щастлив, че се видя с Ганев и на българска земя, като с огромно вълнение прие подаръка му. След като получи книгата, бразилецът веднага започна да я прелиства с интерес. 

СВЕТОВНО ПЪРВЕНСТВО ПО ВОЛЕЙБОЛ 2018 - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНЕ



Ари Граса и Любо Ганев на Олимпиадата в Рио:



Представянето на книгата "Светът отвисоко":