Нa пресконференция в пловдивски ресторант ВК Марица показа пред медиите трофея от турнира за Купа България, спечелен в края на декември, новата си състезателка Шайнa Джоусеф - националка на Канада, както и новия си официален спонсор - ресторант Torro Grande. 

“Не ми отне много време да подпиша с Марица, защото бях чула историята как отборът се е класирал за групите в Шампионската лига и за мен щеше да е чест да бъда част от клуб, в който се работи усърдно и се развива добра програма. Исках също да отида и при много добър треньор, който да ми помогне да се развивам като професионален спортист", бяха първите думи на Шайна Джоусеф.  

"Вчера изиграх първия си професионален мач в една много хубава зала, каквато е "Колодрума". Дойдоха много фенове, което беше много приятно. Засега обожавам Пловдив. Отборът, треньорите и изобщо хората са много гостоприемни и ме посрещнаха топло. Опитвам се да науча и малко български. А и времето е далеч по-хубаво отколкото в Канада, така че няма от какво да се оплача. Любимото ми българско ястие вече е мусаката”, добави канадската националка.