След по-малко от месец стартира строежът на новата зала, която ще бъде за волейболния Левски. Тя ще се намира в квартал „Малинова долина“ и ще се казва „София парк“.

„Новата зала е изключително важна, тъй като ще ни даде възможност да работим пълноценно без компромиси, каквито се налагаше да правим в последните две години. Проектът е изцяло частен, държавата няма никакво участие. Залата ще може да бъде домакин на всички европейски и световни форуми с изключение на финална четворка на Шампионска лига и на Световна лига“, каза президентът и треньор на волейболния Левски Владимир Николов. Капацитетът на бъдещото съоръжение ще бъде 1700 места.

„Няма как да сме доволни от сезона, не се класирахме за финалите на купата, отпаднахме на четвъртфинал в първенството. Със сигурност както във всеки един клуб, така и в нашия ще има промени в състава за следващия сезон. Ще се подсилим на позиции, на които не сме били достатъчно ефективни. Чистки няма да се правят, не смятам, че е станало нещо толкова драматично, просто ще видим къде можем да се подсилим за следващата година, защото имаме доста по-сериозни амбиции от показаните резултати“, завърши бившият капитан на националния ни отбор.