Волейболният Левски привлече нов състезател. Иван Петров започна сезона с Дунав, но ще го доиграе с екипа на "сините". 29-годишният посрещач трябва да помогне на тима на Владимир Николов в трудната ситуация с контузени състезатели. Последно по време на дербито с ЦСКА травма в глезена получи Гордан Люцканов. Най-постоянният нападател на левскарите от началото на сезона ще отсъства поне месец, тъй като има отчупена костица. 

196-сантиметровият Петров е играл за Монтана и ЦСКА, освен това има зад гърба си седем сезона във Франция. 

"Президентът и старши треньор на клуба Владимир Николов се свърза с мен след контузията на Гордан и ми предложи да се присъединя към тима. За мен е чест да работя с него и да играя за този клуб. Надявам се да оправдая очакванията към мен", заяви известният като Кабата посрещач за фен страницата на клуба.

Петров е уверен, че със завръщането на всички контузени Левски София ще има сили да се пребори и за нещо по-значимо. Той ще дебютира за новия си клуб още утре, когато "сините" гостуват на Добруджа 07. Отборът има силова тренировка тази сутрин, след което се отправя към Добрич.