Волейболистката на ЦСКА Мадлен Рашева завладя с красотата си Балканите, а медии в Сърбия и Македония не спират да показват нейни снимки. Всичко започна от едно изказване на 19-годишното момиче, в което тя каза, че би искала да вечеря с Кристиано Роналдо. Мадлен призна пред БЛИЦ СПОРТ, че не е очаквала всичко това да има толкова голям отзвук. 

„Изобщо не съм очаквала такъв въпрос да се превърне в такава новина. Харесвам го като футболист. Чела съм много за него и според мен е доста добър човек, който може да послужи за пример на малки и големи“, споделя пред БЛИЦ Рашева.

След като доби популярнист, се заговори, че младата волейболистка е получила оферти за модния подиум и има вариант да смени своето амплоа.

„Засега не бих сменила волейбола за нищо“, споделя състезателката на ЦСКА.

Красавицата бе свързвана с баскетболния ни талант Йордан Минчев, но по нейните думи двамата са просто приятели.

„ Йордан ми е просто приятел, който много ценя. Познаваме се от доста време и не разбирам какъв е този интерес към приятелството ни“.Според слуховете доста известни имена от родния футбол също проявяват силен интерес към нея. На въпрос дали получава често неприлични предложения, Рашева отвърна кратко: „Чак често...“.

Като малка Мадлен се впуска в леката атлетика и дори има отличия от републикански първенства. В един момент обаче се преориентира към волейбола.

„С волейбол започнах да се занимавам преди около 4-5 години. С родителите ми преценихме, че това е спортът за мен и май не сме сбъркали. Чувствам се много щастлива и на място“, споделя 19-годишната Рашева пред БЛИЦ.Тя е амбицирана да постигне големи успехи с ЦСКА, но изразява съжаление, че женският волейбол остава на заден план и не му се обръща достатъчно внимание. Надява се това скоро да се промени.

„Като цяло волейболът у нас не е на много високо ниво“, признава Рашева.

За финал Мадлен ни сподели, че един ден би искала да заиграе в турското първенство.
Юри СЛАВЧЕВ, Никол ИВАНОВА/ БЛИЦ