Треньорът на новака в елика Витоша (Бистрица) Костадин Ангелов е един от най-добрите треньори през годините. Винаги е доказвал, че може да се справи и в най-трудните ситуации в отбори, в които или са обречени или никой не им вярва, че ще успеят. Роденият през 1973 година специалист направи впечатление още с работата си във Видима-Раковски, после в Ботев (Пловдив), Пирин и Оборище Панагюрище. Той пое Витоша (Бистрица) още във „В” група и ги вкара в елита. Многократно успява да запази мястото на водените от него отбори в елита или да ги вкара в по-горна група.

В страницата на Витоша (Бистрица) във Фейсбук се появи любопитен клип. На него е заснет Костадин Ангелов, който прави монолог вероятно към футболистите. Зад него е Росен Кирилов.

„Понеже повечето отбори, като отидат в „А” група, трябва да си изгонят играчите и да вземат тези, дето са голямата работа. А тия шматките, които влязоха и си го заслужиха, трябва да ги махна. И за това нещо трябва да се направи бюджет от 2,5 милиона лева, за да могат да лапат те КЕШ-а. А тия, които стояха без пари, да ги махна, защото те били за „В” група. Защо?! Ми те си го заслужиха. И за да стане това нещо, вие ще страдате”,  казва треньорът.

Витоша Бистрица днес гостува на Левски. Двубоят от 3 кръг на Първа лига е от 21:00 часа на стадион "Георги Аспарухов".

Вижте и чуйте още от интересните думи на Костадин Ангелов във видео клипа.