Треньорът на Витоша (Бистрица) Костадин Ангелов остана спокоен след загубата с 1:3 при визитата на Локомотив (Пловдив). „Тигрите” от Бистрица все още нямат успех от началото на сезона и са на дъното на временното класиране само с една точка.

"Скандално лесно допускаме голове и този мач не прави изключение. Трябва да насочим работата си в тази посока. Най-жалкото е, че в доста големи периоди успяхме да контролираме ситуацията в мача, но няма как да победим с такива лесни голове. Играем офанзивно, създаваме ситуации, но това не е достатъчно. В следващия мач ще сме по-внимателни и по-смели в защита. Но няма да изневерим на стила си”, сподели Костадин Ангелов след мача на „Лаута”.

„Би било жалко да излезем срещу ЦСКА и просто да чакаме да ни вкарат гол. Когато човек има съмнение в себе си, се колебае в избора на решение. Липсва ни вяра в този момент. Като цяло се опитваме да спазваме определени принципи, но това все пак са живи хора. Основното нещо в момента, което пречи на играчите, е тяхната психика", допълни Лаптопа.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма