Един от най-добрите футболисти на ЦСКА Станислав Манолев коментира представянето на тима през изминалия сезон и недопускането до жребия за Лига Европа, и сподели очакванията си за предстоящия сезон у нас.

"Атмосферата е страхотна в тима. Както виждате, условията в Австрия са много добри. Независимо какво ще се случи в тези неразбирателства дали ще играем в Европа или не, ние трябва да се подготвим на 100%. Сигурен съм, че феновете са зад нас и това е позитивното в случая.

Утре (21 юни) ще играем контрола със Зенит, който е много добър отбор и очаквам да се получи една добра проверка. Както знаете обаче, резултатите в контролите не са най-важни, тъй като отборите се хващат в различна степен на подготовка и единият може да е по-натоварен, другият по-свеж, така че това не е от значение.

В края на сезона Първа лига бе разделена на първа шестица и втора осмица. Ако по правилник, както се прави в държави като Белгия и Гърция, в първата шестица бяха нулирани точките, щяхме ние да станем шампиони. Не знам защо тук така са ги мислили нещата. След като са въведени такива правила, редно е да се прави всичко едно към едно, не да се оставят същите точки.

През новия сезон очаквам да сме първи. Това е и моята амбиция", коментира Манолев пред клубната телевизия на "червените".