Играй БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Масов бой след края на реванша с Рига остави ЦСКА без някои ключови футболисти за предстоящия сблъсък с Адмира Вакер (Австрия) от втория квалификационен кръг на Лига Европа. "Червените" елиминираха лaтвийците с 5:4 след дузпи (0:1 в редовното време и след продължения). Кирил Десподов се разписа при последното изпълнение от бялата точка, след което настана меле. Съдията Фуркат Атажанов от Казахстан показа четири червени картона - на капитана Николай Бодуров, както и на Кристиян Малинов. Двама от Рига също видяха червения цвят - Володомир Байенко и Богдан Вашщюк. 

Българинът Веселин Бранимиров, който е помощник-треньор в латвийския клуб, твърди, че до мелето се стигнало, след като играч на ЦСКА се изклюл в лицето на съперник.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

В редовното време пък изгонен бе Тиаго Родгирес, който също ще търпи наказание в първата среща с Адмира Вакер - на 26 юли в София. Енрике Рафаел пък получи тежка травма в драматичната среща в Рига. Така треньорът Нестор Ел Маестро ще трябва да се справя с редица трудности. 

Livesport разпространи кадри от мелето в Рига:

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка, лято 2018

Първа лига - сезон 2018/2019