Треньорът на Верея Иван Колев заяви след загубата от Берое с 0:2 в дербито на Стара Загора от третия кръг на Първа лига, че пред тима има много работа, за да се стигне до положителни резултати.  

"Първо да поздравим отбора на Берое. Те ни превъзхождаха с качеството на част от играчите си и със самочувствието си. На нас тези неща ни липсват и продължаваме да работим в тази насока. Следващият проблем е, че новите футболисти са назад с подготовката, а и манталитетът им е различен. Имат различен подход, начин на игра, имат нужда от време за адаптация. Опитваме да се играем атакуващо, но все още възможностите ни не го позволяват“, започна наставникът на Верея.

„Започнахме с двама флангови играчи, които фактически са полузащитници. Поради липса на такива футболисти, сме принудени да действаме така. Много се надявам да дойде време, когато ще имам по-богат избор. Няма да ни стигне вечерта да обясня какво трябва да променим. Затова ще се опитаме да работим тихо и кротко. Не се оплакваме, работим с футболистите, които имаме, доволен съм, че се стараят. Убеден съм, че с труда, усилията, с повишаване на уменията, ще стигнем и до головете", допълни Иван Колев.

Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка, лято 2018
Първа лига - сезон 2018/2019