Треньорът на Верея Илиан Илиев беше разочарован от поражението с 0:1 от Левски на "Герена", както и от съдийството. "Сините" спечелиха след гол с ръка на Давид Яблонски в 91-ата минута.

"Ако голът е с ръка, нищо не можем да направим, не е за първи път, няма и да е последен. Няма да коментирам съдийството, защото мога да кажа нещо. Наказанието на Здравко Илиев... един човек Камишев се самосезира от едно предаване в 11 часа вечерта и го наказаха три мача. Цяла България вижда как централният защитник на Левски удря нападателя на Витоша (Бистрица), но няма самосезиране, сигурно защото по това време е спял, този който се е самосезирал за нашето наказание", коментира афектираният Илиан Илиев.

"Първото полувреме съм доволен от себераздаването, но не от играта ни с топка. Ако искаш да победиш, трябва да вкараш и да играеш с топката. През втората част имахме много чисти ситуации. Няма смисъл от пети съдии, не съм видял някой от тях да е взел решение за нещо. Това са грешни пари, да ги дават за благотворителност", добави треньорът на Верея.

"Трябваше да владеем топката. Левски се опита да вкара гол, ако бяхме вкарали - нямаше да коментираме ръце, Ники Поповци, и всичките братовчеди и близки, и бащи от съдийството. Честитя победата на Левски, трябваше да владеем повече топката, трябваше да използваме нашите ситуации", каза Илиев. 

"Трябва да играем с повече самочувствие, съперниците ни имат огромни бюджети. Левски се опитваше да ни пресира, отвориха се пространства. Ще се опитаме да се противопоставим на Лудогорец. На "Армията", на "Герена" и в Разград, трябва да вкараш голове", каза още наставникът на Верея.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма