Треньорът на Верея Илиан Илиев остана доволен след победата с 1:0 над Локомотив (Пловдив) в среща от шестия кръг на Първа лига.

"Със сигурност не беше лесно. Аз трябва да съм изключително доволен от моите футболисти и от тяхното старание. Знаем в каква ситуация сме и имаме някои трудности. Футболистите стиснаха зъби и изиграха мача добре. Имахме инициативата в мача, но ни липсваше смелост в решителната фаза на играта. Можехме да решим и по-рано мача. Изиграхме добър мач срещу един от претендентите за първата шестица. Надяваме се от другата седмица всичко да се нормализира", сподели треньорът на Верея.

"Доволен съм от трите точки. Имаме уверение, че от другата седмица всичко ще се нормализира. За да вземем нови хора,трябва да дойдат, за да ги погледнем. Скамейката ни е къса особено от флангови футболисти. Налага се Георги Андонов да играе на фланга.Не, че не се справя, но ни трябва повече скорост. Меди Фенуш игра раздвижено. "Ние не сме много атрактивен отбор.Подсилихме се с двама-трима човека. Не гледаме много далече в бъдещето.Гледаме да се съберем и да тренираме нормално“, допълни Илиан Илиев.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка