Организаторите на турнира в „Куинс Клуб“ от сериите ATP 500 обявиха програмата за сряда, след като днес не се проведе нито един мач. Така Григор Димитров ще трябва да започне участието си в надпреварата утре срещу Феликс Оже-Алиасим.

Програмата на Централния корт е със същите мачове като във вторник с леки размествания в последователността им, но този на най-добрия български тенисист срещу канадеца е поседен четвърти. Това означава, че Гришо ще играе със своя съперник във вечерните часове около 19:30 наше време, ако отново не вали дъжд и няма отлагане на срещи.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Преди сблъсъка между българина и канадеца трябва да се състоят срещите Хуан Мартин дел Потро - Денис Шаповалов, Стан Вавринка - Дан Еванс и Стефанос Циципас - Кайл Едмънд.

Гришо и Феликс Оже-Алиасим не са играли досега, а канадецът канадецът достигна финала в Щутгарт миналата седмица и загуби от италианеца Метео Беретини.

Ако Григор преодолее този съперник, го очаква битка на 1/8-финалите с някой измежду Адриан Манарино и Ник Кирьорс, а евентуален съперник на 1/4-финалите би бил Стефанос Циципас.