Играй БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Новата надежда на българския тенис Александър Донски достигна до полуфинал на отборното първенство по тенис на кортовете на Националния тенис център в Борисовата градина.

Наследникът на Гришо победи в два сета младия състезател от Велико Търново Мартин Илиев с 6:4 и 7:6, въпреки че получи контузия в корема. На моменти Илиев показваше добри удари и дава заявка за добро бъдеще.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Алекс стоически издържа на травмата и успя да спечели мача с много хъс и характер. Класните му отигравания спечелиха публиката и тя често го награждаваше с аплодисменти.

Днес Донски трябваше да се изправи срещу Александър Лазаров, но болките в корема го възпират. И по тази причина публиката ще се лиши от дербито между първата ракета на спортен клуб "Диана" и Лазаров, който спечели държавното първенство преди две седмици в Старата столица.

Очаква се след като се излекува от контузията, 20-годишният Донски да продължи подготовката си в престижната школа Муратоглу в Ница, а в края на годината да изиграе и няколко фючърса в Азия.