Играй БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

След скандалния финал на US Open тази година изненадващата победителка Наоми Осака призна какво точно ѝ е прошепнала Серина Уилямс на ухото по време на церемонията на награждаването. Първата японка с титла от Големия шлем стигна до нея след категоричен успех в два сета над американката, която обаче предизвика истински скандал след споровете си със съдията на стола Карлос Рамос и получените от него наказания.

Както е известно, 23-кратната шампионка от Големия шлем първо получи предупреждение от Рамос за получаване на треньорски указание, а след продължилите спорове реферът отсъди служебна точка и служебен гейм за Осака, която се разплака по време на церемонията при освиркванията от феновете, които подкрепяха своята сънародничка. В този момент Серина Уилямс се доближи до японката и прошепна нещо в ухото.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+) 

„Тя ми довери, че е горда от мен и трябва да знам, че освиркванията на публиката не са насочени спрямо мен. Аз бях много щастлива, когато го чух това от нея”, сподели Наоми Осака след триумфа си в предаването The Ellen DeGeneres Show.

Наоми Оска неведнъж е споделяла, че Серина Улямс е нейният идол и е много щастлива, че американката е говорила с нея след финала.