Играй БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Най-добрият български тенисист Григор Димитров започна успешно защитата на титлата си в Синсинати. Гришо се класира за третия кръг на турнира, след като се наложи трудно със 7:6 (5), 7:5 над германеца Миша Зверев. Срещата се забави с няколко часа заради дъжд.

Мачът не започна добре за българина, който допусна ранен пробив – още в първия гейм. В началото и играта на Димитров не вървеше. Постепенно той подобри представянето си и успя да върне брейка и да изравни за 3:3. След това двамата тенисисти печелеха своите подавания и се стигна до тайбрек. В него имаше размяна на минипробиви, но щастието се усмихна на Григор Димитров, който спечели първия сет при втората си възможност.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Втората част също беше много оспорвана. Двамата не допускаха пробив в подаването си, въпреки че в седмия гейм Зверев спаси два брейкпоинта. Гришо все пак постигна пробив за 6:5, а след това спечели и подаването си, при което с първия си мачбол стигна до крайния успех в мача.

С този успех Григор Димитров не само продължава напред в турнира, но и увеличи на 4:0 баланса си срещу Миша Зверев. Тази вечер след 21:30 часа Гришо излиза отново на корта. Негов съперник в третия кръг е бившият №1 в света Новак Джокович.

МАСТЪРС В СИНСИНАТИ 2018