Играй БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Скандалът около Серина Уилямс след финала на US Open, в който тя влезе в ожесточен спор със съдията Карлос Рамос и получи няколко наказания, продължава с пълна сила и реферите в тениса обмислят сериозни действия срещу американката. Припомняме, че по време на мача с Наоми Осака, Серина получи наказателен гейм и буквално полудя на корта. Американката отказа да поеме отговорност за действията си като според нея причина за наказанието е по-различното отношение на съдията Карлос Рамос към жените и мъжете, нещо, което според нея е проблем в тениса.

Според анонимен източник на The Times съдиите може да бойкотират следващите срещи на Серина Уилямс с цел да я накарат да направи публично извинение за думите си „лъжец“ и „крадец“ по адрес на Карлос Рамос.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

"Той бе хвърлен на вълците и разкъсан", споделя въпросният анонимен колега на Рамос пред британското издание за отношението на американката.

Както е известно, WTA (Женската тенис асоциация) и американската федерация USTA официално защитиха 23-кратната шампионка от Големия шлем, а ITF (Международната тенис федерация) излезе с съобщение в подкрепа на съдията. В същото време US Open глоби Серина Уилямс за поведението ѝ във финала.