Играй БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Седмица след мегаскандала на финала от US Open Серина Уилямс остава твърдоглава. 36-годишната американска легенда в тениса с 23 титли от „Големия шлем“ продължава да обвинява съдията Карлос Рамос в сексизъм.

„Не разбрах за какво говори той. Ние нямахме никакъв сигнал“, заяви Серина Уилямс в първото си интервю след скандала пред австралийска телевизия в предаването The Project.

Както е известно, Рамос предупреди Уилямс във финала, тъй като тя получи указания от трибуните от треньора си, което в тениса е забранено от правилника. След това американката побесня, след като бе поставена в ролята на мамеща тенисистка и поиска извинение от рефера, обиждайки го с думите „лъжец“ и „крадец“.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

„Не разбирам това. Като жена трябва да можеш да правиш най-малко половината от това, което е позволено на един мъж“, потвърди Уилямс думите си от пресконференцията след финала, когато каза, че на мъжете в тениса се позволяват повече неща. „Аз съм тук, за да се боря за правата на жените и равноправие. Описах го като крадец, защото ми отне един гейм. Нямаше да го направи срещу един мъж“, каза тогава 36-годишната тенисистка, обвинявайки съдията в сексизъм.

Спокойствие Серина Уилямс в момента намира при дъщеричката си Олимпия. През уикенда тя публикува снимка в „Инстаграм“ как двете седят в пясъчник, но Серина не изглежда никак радостна след скандала в Ню Йорк.