Организаторите на Garanti Koza WTA Турнира на шампионките обявиха поредните награди за зрителите в зала "Арена Армеец София". Всеки ден от 28 октомври до 1 ноември, включително, по един щастливец ще печели смартфон от Хуауей - модел Huawei Ascend G6. В деня на финала наградата ще бъде устройство Huawei Ascend Mate7. Наскоро бяха обявени и други от наградите за зрителите на Турнира. Най-голямата сред тях – чисто нов автомобил Hyundai i10, ще бъде изтеглена след финалната среща на Garanti Koza WTA Турнира на шампионките на 2 ноември. Ден по-рано сред феновете ще бъде разиграна екскурзия за двама до Истанбул, осигурена от генералния спонсор на турнира Garanti Koza, а на 31 октомври наградата е луксозен часовник от Baume et Mercier. В първия ден на състезанието - 28 октомври, щастливец ще си тръгне с тенис ракета HEAD Instinct MP.

Феновете по трибуните ще могат да пускат своя талон за участие в жребия за наградите в кутии, разположени в преддверието на „Арена Армеец София”. Талоните ще се натрупват, като всеки ден ще се тегли по един печеливш. Така автомобилът ще може да бъде спечелен от всеки зрител – независимо в кой ден от състезанието е бил в залата.

От 28 октомври до 2 ноември осем от най-добрите тенисистки в света ще играят за престижния трофей в Garanti Koza WTA Турнира на шампионките. Вече са ясни всички осем участнички . В София за титлата ще спорят Екатерина Макарова, Доминика Цибулкова, Андреа Петкович, Карла Суарес Наваро, Ализе Корне, Гарбине Мугуруса, Цветана Пиронкова и Флавия Пенета.