Супер талантът на българския тенис и държавен шампион Алекс Донски провежда гладиаторски тренировки преди в сряда да отлети за Тайланд. Taм му предстои участие в три турнира.

Роденият във Филаделфия 20-годишен състезател направи серия тренировки с друг отт държавните ни първенци Александър Лазаров. БЛИЦ научи, че двамата заминават заедно за Тайланд, където ще заформят тандем и ще играят и на двойки.

Между изтощителните тренировки Донски успя да заснеме супер видео клип, който може да видите в YouTube. В него Лазаров отправя позитивно послание към новия си партньор в играта на двойки. Също така се редуват и забавни моменти в клипа. 

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Донски се подготвя за очакващите го в Тайланд непоносими жеги с изтъкнатия специалист по лека атлетика професор Стефан Стойков. Ученият следи всяка стъпка от тренировъчния процес и помага с ценни съвети на големия ни талант. 

БЛИЦ също следи под лупа представянето на тенисиста, на когото помагаме с удоволствие и му желаем успехи в бъдеще. 

Видеото, което е част от канала "Operation Liftoff: Alex Donski and Lazar Dokov", се радва на изключителен интерес. Само за 20 часа то е изгледано от повече от 3300 човека. 

Донски, който е едно от позитивните лица на спорта в България се надява на успешно представяне в Тайланд и вярва, че ще зарадва хората в родината, която много обича.