Звездата на женски тенис Серина Уилямс е в доста тежко положение само дни преди началото на „Ролан Гарос“. 37-годишната американка се оттегли от турнира в Рим през миналата седмица заради контузия на коляното.

Явно положението й е доста сериозно, тъй като носителката на 23 титли от Големия шлем се придвижва с инвалидна количка. Така тя се е появила вчера в парижкия Дисниленд, където е била заедно със своя съпруг Алексис Оханян и малката им дъщеричка Алексис Олимпия.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Състоянието на бившата №1 в женски тенис беше разкрито от белгийската тенисистка Исалин Бонавентюр, която публикува снимка на профила си в „Туитър“ снимка на Уилямс, седяща в инвалидния стол.

Говорителката на Серина Уилямс Кели Буш Новак обясни, че американската тенисистка ползва количката като предпазно средство и облекчаване на контузения крак. В първия кръг на стартиращия в неделя „Ролан Гарос“ четирикратната олимпийска шампионка ще играе срещу рускинята Виталия Дяченко. При успех следва мач срещу победителката от мача между Далила Якупович (Словения) и квалификантка.