Кръгът около Берберянката изглежда така е изгладил мозъка на Гришо, че вместо да тренира като луд, той снима тъпи клипове как развърта с ракетата капачка на бутилка. И всичко това на фона на кошмарните загуби, които го изхвърлиха извън топ 50 на световния тенис.

Улисани  в печатането на кинти, хората около Григор едва ли си дават сметка, че го вкарват в капан, който може да го фалира дори по-тежко от Бекер.

Щабът на Гришо и финансово – роднинската връзка по оста Георги Стоименов – Берберянката явно се е преселил на финикийската планета и мисли много повече за строежа на новата бизнес сграда в центъра на София, отколкото как да върне Димитров сред най-силните играчи на планетата.

Вместо да се възползват от напредналата възраст на титаните Федерер и Надал, от обкръжението на Гришо гледат на него като на златно пиле, което може да осигури богатите им старини.

Winbet - на един клик разстояние! (18)

Само талантът не е достатъчен за върха. Необходими са зверски тренировки и безпощадна амбиция, за да си отново в компанията на най-големите.

Нужна е и мъдрост, с която да покажеш малко уважение към България и отново да защитаваш националните символи на купа „Дейвис“.

Иначе ще ти остане само припечеленото от наградни фондове. А парите идват и си отиват, особено ако попаднеш в плен на скъпоплатените ти „приятели“.

Затова, Гришо, имаш само един ход! И той се казва труд! Само с него ще покажеш, че още те бива на корта. За отварянето на бутилки с крак, ръка или нос ще имаш достатъчно време!

Сега е последният ти шанс, а той минава през победа тази вечер над Вавринка! Успех и помни България!
Ивайло КРАЧУНОВ