Организаторите на Garanti Koza WTA Турнира на шампионките в София разкриха и втората награда за зрителите в „Арена Армеец София”. Тя е четиридневна екскурзия до Истанбул за двама. Наградата ще бъде изтеглена в деня на полуфиналните срещи на Garanti Koza WTA Турнира на шампионките – събота, 1 ноември. Спечелилият ще поучи два самолетни билета до Истанбул, четири нощувки в метропола на Босфора между 24 и 27 юли 2015 г., както и билети за финала на Istanbul Cup.

Припомняме, че миналата седмица организаторите на турнира обявиха най-голямата награда за зрителите - чисто нов автомобил Hyundai i10, който ще бъде изтеглен след финалната среща на 2 ноември. Феновете по трибуните ще могат да пускат своя талон за участие в жребия за наградите в кутии, разположени в преддверието на „Арена Армеец София”. Талоните ще се натрупват, като всеки ден ще се тегли по един печеливш. Така автомобилът ще може да бъде спечелен от всеки зрител – независимо в кой ден от състезанието е бил в залата, а спечелилият екскурзията до Истанбул ще бъде определен измежду зрителите, попълнили и пуснали своя талон, в първите пет дни.

От 28 октомври до 2 ноември осем от най-добрите тенисистки в света ще играят за престижния трофей в Garanti Koza WTA Турнира на шампионките. Вече са ясни седем от осемте участнички. Това са Екатерина Макарова (Русия), Доминика Цибулкова (Словакия), Андреа Петкович (Германия), Карла Суарес Наваро (Испания) и Ализе Корне (Франция), както и получилите „уайлд кард” Цветана Пиронкова и Флавия Пенета (Италия).