Организаторите на Garanti Koza WTA Турнира на шампионките в София подготвят нови изненади за феновете: освен да гледат тенис от най-висока класа, във всеки ден от състезанието те ще могат да спечелят и награди.

Най-голямата сред тях е чисто нов автомобил Hyundai i10. Той ще бъде изтеглен след финалната среща на 2 ноември. Шанс за наградата ще получат всички зрители в „Арена Армеец София” в шестте дни на състезанието.

От 28 октомври до 2 ноември осем от най-добрите тенисистки в света ще играят за престижния трофей в Garanti Koza WTA Турнира на шампионките – а зрителите на трибуните ще могат да пуснат своя талон за участие в жребия за големи награди. Кутиите за талоните ще бъдат разположени в преддверието на „Арена Армеец София”. Всеки ден ще се тегли по един печеливш, като организаторите тепърва ще обявят големите награди за останалите пет дни от турнира. Талоните ще се натрупват и така автомобилът ще може да бъде спечелен от всеки зрител – независимо в кой ден от състезанието е бил в залата.

Всичко това ще превърне Garanti Koza WTA Турнира на шампионките в едно незабравимо събитие. Никога преди класата на участничките в състезанието не е била толкова висока – много е вероятно българската звезда Цветана Пиронкова да има за съпернички само тенисистки от топ 20 на ранглистата на женската тенис асоциация WTA. Съчетани със страхотните награди, мотото на турнира – “Тенис шоуто на шампионките” – ще бъде напълно оправдано.