Големият български талант Александър Донски коментира пред БЛИЦ класирането си за четвъртфиналите на София Оупън в турнира на двойки. Той и партньорът му Александър Лазаров достигнаха до тази фаза на надпреварата без игра, тъй като един от съперниците им се отказа.

Те трябваше да излязат на корта днес срещу грузинеца Николоз Басилашвили и австралиеца Матю Ебдън, но двубоят не се състоя заради заболяване на първия.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

„Ще бъда откровен с вас. Хем съм щастлив, хем съм и разочарован. Причините за разочарованието са две – хубаво щеше да бъде, ако бяхме играли, за да не губим ритъм. Освен това подобни служебни победи не ти носят точки за ранглистата”, заяви Донски пред най-четената агенция.

На четвъртфиналите той и Лазаров ще играят срещу победителя от сблъсъка между Рохан Бопана и Дивидж Шаран (Индия) - Мате Павич (Хърватия) и Ненад Зимонич (Сърбия).

„Нямам предпочитания, защото и двете двойки са много силни. Индийците играят традиционно добре, а Зимонич вече е печелил на двойки турнира в София”, коментира още Алекс.

ОСНОВНАТА СХЕМА НА СИНГЪЛ - ТУК!

ОСНОВНАТА СХЕМА НА ДВОЙКИ - ТУК!

СОФИЯ ОУПЪН 2019, РЕЗУЛТАТИ

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: СОФИЯ ОУПЪН 2019 - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ