Серхио Агуеро е водещият реализатор на Манчестър Сити. 30-годишният аржентинец получава по 250 000 паунда на седмица, а това му позволява да задоволява страстта си към високите скорости. Нападателят на „гражданите“ може да се похвали, че в колекцията си има кола като на Джеймс Бонд.

FERRARI GTC4 LUSSO
Преди година, когато беше на посещение в Лос Анджелис, Агуеро си взе под наем Ферари, за да се придвижва през града. Той толкова остана доволен от италианския автомобил, че когато се върна в Манчестър незабавно плати 250 000 паунда за собствено Ferrari GTC4 Lusso. Колата е истински звяр с 6,3-литров V12 двигател и 681 конски сили, а развива от 0-100 км/ч за 3,4 секунди.

LAMBORGHINI AVENTADOR
Това е старият любимец от автопарка на аржентинеца. Купи го през 2014 година за 270 000. Преди да започне да кара италианския модел, Агуеро го даде на популярния майстор на поръчкови модели Яни Хараламбус, който му направи черен сатенен цвят, оранжев интериор и постави специални джанти. С 219 конски сили под капака си ламборгинито развива от 0 до 100 км/ч само за 2,9 секунди.

LUMMA CLR SV RANGE ROVER
„Казвам се Агуеро, Кун Агуеро!“
Така би звучал аржентинецът, ако беше Джеймс Бонд. За момента нападателят на Манчестър Сити влиза в кожата на популярния филмов шпионин само, когато седне зад волана на прекрасния джип Рейндж Роувър. Моделът е популярен от филма за агент 007 „Спектър“, където главната роля се изпълнява от Даниел Крейг. Преди мача срещу Бърнли за ФА Къп през този сезон Агуеро се появи с джипа за 150 000 паунда на тренировъчната база на „гражданите“. Феновете на тима обаче може да бъдат недоволни от червения цвят на кожата, с която е облицован интериора на всъдехода.

NISSAN GT-R
Ако заради червения цвят в предишната кола феновете на Манчестър Сити са били недоволни, то трябва да размислят, след като видят външния вид на този състезателен модел на Нисан. Агуеро се показа с него точно преди манчестърското дерби през 2017 година. Тогава Яни Хараламбус също беше сътворил магията си по тунинга и беше боядисал колата по подобие на футболните обувки на аржентинеца, които пък бяха в цветовете на „гражданите“. Японският автомобил струва 90 000 паунда и развива впечатляващите 315 км/ч. Не бива да се забравя, че Агуеро е едно от рекламните лица на Нисан още от 2016 г.