Всеизвестно отдавна е, че Благой Георгиев има проблеми с бившата си жена и майка на две от децата му – Христина Витанова. Но вместо неговата любима Златка да му влезе в положение и да не влошава отношенията им относно комуникацията с хлапетата Йоана и Давид, тя попари шансовете на Джизъса да ги види или чуе, пише HotArena.

Снощи Биг Брадър анонсира нова мисия за съквартирантите, от чийто успех зависи дали те ще проведат разговор с най-близките си хора. Златка заяви, че иска да чуе родителите си. Любопитно й е да разбере дали с участието си във формата им е дала повод да се гордеят с нея, тъй като в миналото ги е разочаровала доста пъти с действия, с които ги е накарала да изпитват срам от нея.

Благо пък заяви, че много иска да се чуе с децата си, защото много му липсват. Оттам започна и диалог между двойката, в който Райкова го попита какво мисли, а той на свой ред й отговори: „Тя няма да ми даде да ги чуя“, като визираше бившата си половинка Христина Витанова – майката на първите му две деца Йоана и Давид. След което плеймейтката отсече: „Никога няма да ти ги даде. Тя е такова зло, че…“. Със сигурност след тези нейни думи е наистина възможно Христина никога да не предостави контакт на Благой с наследниците си.

Най-вероятно Витанова не позволява на малките дори да гледат представянето на баща им в шоуто. 

Причините за отказа на Христина децата да доближават Благой са доста - честите смени на партньорките на Джизъса със сигурност биха объркали децата и психиката им и това вече си е основателна предпоставка бившата гимнастичка да не му дава да бъде с тях.

Все пак историята помни, че докато беше с Есмер в Русия, Хриси позволи неколкократно на децата да пътуват до там, за да бъдат и с другия си родител. Витанова дори даде зелена светлина на малчуганите да отидат на почивка с бременната тогава рускиня и баща им. Изглежда отношенията на някогашната двойка се е влошила след появата на Златка Райкова в живота на екс футболиста.