Целувката на Кубрат Пулев с журналистката Дженифър Равало след мача на родния боксьор в Щатите се превърна в една от най-коментираните теми в света.  Видеото обиколи няколко континента и се превърна в хит в социалните мрежи. Няколко часа след края на срещата обаче репортерката се обиди от поведението на Кобрата, а медиите в САЩ атакуваха боксьора и го обвиниха в сексуално насилие.

В "България сутрин" журналистката Патриция Кирилова изрази мнение, че поведението на Пулев не е било най-моралното, но пък и не е необходимо тази целувка да се раздухва толкова. Кирилова също така изрази мнение, че някой нарочно е посъветвал Равало да се направи на обидена, въпреки че е била в компанията на Кубрат на партито след победата над Богдан Дину.

"За мен този случай бе изключително нечистоплътно раздухан от страна на американските медии. Тя по никакъв начин не показа, че е нарушено личното ѝ пространство, че е наскърбена и огорчена. Дори си беше качила снимка с Кубрат в социалните мрежи. Явно после някой я е посъветвал да се прави на много обидена. Часове след целувката има коренна разлика в поведението ѝ. Виждаме как напоследък в Щатите се раздухват такива скандали. Реакцията на Пулев е плод на превъзбуда. Той бе в ненормална психическа ситуация. В тази целувка не се влага никакъв сексуален смисъл. Целувката изразява радост, а не насилие", заяви Кирилова.