Георги Иванов - Гонзо се е кротнал при жена си Мариета в София, след като преди няколко месеца приключи треньорската си кариера в Черно море и остана без работа. Съпругата взела нещата в свои ръце, след като научила, че една от причините за уволнението му била прекалената употреба на алкохол, твърди "Уикенд".

Във Варна Гонзо го беше ударил на живот, което му се отрази и на треньорската работа. След като го освободиха, големият бивш нападател на Левски се прибра в София при семейството си. 

Мариета, която години наред му прощаваше изневерите с елитни бръмчалки като Цеци Красимирова, сега ударила по масата. И заявила, че вече й дошло до гуша от изцепките на мъжа й. След конското 41-годишният Гонзо си подвил опашката и се заклел, че най-сетне ще влезе в правия път. Поел също и ангажимент да ограничи алкохола. 

Докато чака оферти, Георги Иванов не се отделя от Мариета и сина им Александър, който вече навърши 18 години. Преди дни двойката отново се забавлява в една от столичните дискотеки. В компанията им бяха и други бивши футболисти - добрите приятели на Гонзо Георги Пеев и Захари Сираков. На тяхната маса беше и волейболният национал Теодор Салпаров с гаджето си Ралица Паскалева. Цялата вечер Гонзо спазвал поведение и изпил само две уискита, твърди още изданието.