Съпругата на футболната звезда Уейн Рууни – Колийн, се е отървала без драскотина при страховита катастрофа във Вашингтон, а реакцията й пред приятели след това е била шокираща. Инцидентът е станал близо до дома на семейство Рууни в американската столица, където бившият английски национал играе за Ди Си Юнайтед.

„Колийн претърпя тежка катастрофа със семейния автомобил. Тя се отърва без драскотина, но от колата нищо не става. Беше шокирана от случилото си и в същото време благодарна, че няма пострадали“, съобщи пред „Сън“ приближен на семейството.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Пред свои приятели Колийн Рууни е признала, че вътрешно изпитва задоволство от катастрофата, тъй като най-сетне ще може да се отърве от въпросната кола. Тя въобще не харесвала модела Honda CRV.

“Колийн предпочита скъпи изпълнения на Range Rover, а не евтините Honda. За нея шансът да се сдобие с нова кола след тежката катастрофа е светъл лъч в един нещастен ден. Пред свои приятели е признала, че тайничко е щастлива от катастрофата“, допълва източникът на британския таблоид.