Забрави ли Григор Димитров за Националния празник на България? Този въпрос вълнува част от почитателите на хасковлията, предвид факта, че до 14 часа Гришо все още не се беше отчел с публикация в социалните мрежи по случай Трети март. 

В същото време Димитров се забавлява зад Океана, където очаква началото на турнира в Индиън Уелс. Звездата за пореден път се включи в забавна и вдъхновяваща инициатива. Григор беше част от състезателите, които зарадваха малчугани.  

Организаторите на Мастърса в Индиън Уелс дадоха шанс на десетки деца да си партнират с няколко големи тенис звезди на корта, сред които и Димитров.

Българинът дори с удоволствие позволи на момиче да рисува по лицето му. Разбира се, всичко това имаше една цел - да изглежда още по-добре за снимките с децата след това.

Winbet - удвои тръпката от победата! (18+)

Освен българина, в купона се включиха още Давид Гофен, Анна Каролина Шмидлова и други.

След това Григор проведе поредно занимание, но този път в ролята на партньор от другата страна на мрежата беше Денис Шаповалов. 19-годишният канадец се намира под номер 24 в световната ранглиста. Гришо пък е на 29-ото място в подреждането.

Очаква се за предстоящия Мастърс в Калифорния Григор да бъде подкрепен и от голямото име в своя щаб - легендата Андре Агаси.