Наско Сираков и Илиана Раева са на седмото небе от радост. Легендата на Левски и президентът на родната федерация по художествена гимнастика ще стават дядо и баба. С първородно внуче ще ги зарадва по-малката им дъщеря Виолета, която от три години има връзка с футболиста Георги Коруджиев.

27-годишната красавица е бременна от юношата на Левски, играл още в унгарския Шопрон, Ботев (Пловдив), Спортист (Своге), Калиакра (Каварна), Спартак (Варна), Локомотив (Пловдив), Хасково и др.

В момента влюбените са се усамотили в Гърция, където събират тен. Виолета и Георги вече публикуваха няколко снимки от почивката. Бременната щерка на Наско Сираков и Илиана позира по бански и заобленото й коремче се вижда съвсем ясно. От него изглежда, че Виолета е около петия или началото на шестия месец от бременността. Това означава, че бебето ще дойде на бял свят някъде през октомври или най-късно през ноември. Точно тогава би трябвало да се роди и първото внуче на Христо Стоичков. Както вече е известно, голямата щерка на Камата - Мика, е бременна от приятеля си Айкут.