Една от футболните звезди на Германия споделя лятната си ваканция с много българи. Вратарят на ПСЖ Кевин Трап и бразилският модел Изабел Гуларт са на почивка в Миконос, който е любимо място за летен отдих на мнозина наши сънародници, които и в момента са на гръцкия остров в Егейско море.

28-годишният немски национал и 34-годишната бразилска манекенка споделиха снимки от ваканцията си на официалните си профили в „Инстаграм“. Трап и Гуларт се запознават през 2015 година, когато вратарят преминава в ПСЖ от Айнтрахт (Франкфурт) срещу 8 милиона евро. Две години по-късно двамата официално са двойка и са сгодени.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

„Въпреки ангажиментите си двамата успяваме да намерим време за секс. Правим го по четири или пет пъти на седмица. Да, правили сме секс на плажа“, признава бразилската манекенка в откровение за интимния си живот с германския национал.

През миналия сезон Кевин Трап игра под наем в Айнтрахт (Франкфурт), но от понеделник трябва да се върне при ПСЖ, тъй като договорът за преотстъпване изтича.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Summer 2019 Escape☀️???? #Mykonos

A post shared by Izabel Goulart (@izabelgoulart) on

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kicking off Summer 2019 ???? #summer #holiday #greece

A post shared by Kevin Trapp (@kevintrapp) on