Треньорът на Атлетико (Мадрид) Диего Симеоне обяснимо беше много щастлив след победата с 2:0 над Ювентус в първата среща от 1/8-финалите в Шампионска лига. Ексцентричният специалист обаче прикова вниманието с начина, по който изрази радостта си след първия гол във вратата на "Старата госпожа". Аржентинецът постави ръцете си на интимните си части, като след мача даде интересно обяснение.

Въпросният кадър пък е сред най-споделяните снимки в последните часове в социалните мрежи. Изцепката на Чоло предизвиква множество коментари в мрежата. 

"Правил съм това като футболист в един мач на Лацио срещу Болоня. Сега показах на нашите фенове, че просто имаме топки", обясни Чоло Симеоне.  

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Не е обида към другия отбор. Просто показах на нашите фенове, че сме характери, че имаме топки. Не беше добре, но усещах, че трябва да го направя", добави треньорът на Атлетико (Мадрид). 

"Беше труден мач, но се радвам за Диего Коста, който не беше готов, но изигра стойностен двубой. Представихме се много добре. Използвахме всяка ситуация. Резултатът е много добър", доволен е Симеоне. 

ШАМПИОНСКА ЛИГА, СЕЗОН 2017/18 – КЛАСИРАНЕ, ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ