Феновете на Барселона тъкмо се зарадваха, че на трибуните на „Камп Ноу“ през пролетта ще се любуват на поредна красавица. Всички се надяваха, че ще се наслаждават на хубостта на италианката Мелиса Сата, която е съпруга на новото попълнение на каталунците Кевин-Принс Боатенг.

32-годишната телевизионна водеща има семейни проблеми с ганайския национал, пише италианското издание „Оджи“. Те се появиха през миналия сезон, когато 31-годишният Боатенг играеше за Айнтрахт (Франкфурт), а съпругата му и синът им Мадокс останаха в Милано. За да е по-близо до семейството си и да реши проблемите, офанзивният футболист през лятото се реши на трансфер в Сасуоло.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Според „Оджи“ опитът за спасяването на положението обаче е закъснял. Мелиса Сата е прекарала коледните и новогодишните празници в Дубай, където е била придружена от 56-годишния си адвокат Мачело Д`Онофрио. Предполага се, че там са били обсъждани възможностите за развод с новия футболист на Барселона.

Както е известно, вчера каталунците обявиха привличането на Кевин-Принс Боатенг до края на сезона като преотстъпен от Сасуоло. Според информациите Барса ще плати на италианския тим наем от 2 милиона евро, а в договора има опция за откупуване срещу 8 милиона.