Испанската ТВ водеща Пилар Рубио ще бъде най-известната булка в света след 24 часа. Синеоката брюнетка и един от най-успелите футболисти в света са заедно от 2012 година, като имат и трима сина Серхио, Марко и Алехандро, а утре официално ще станат семейство на церемония в Севиля.

Сватбата им се чака с нетърпение в цяла Испания, тъй като Рубио е сред най-харесваните лица от екрана и макар осем години по-възрастна от известния в цял свят Рамос, признава че е станала по-зряла и отговорна покрай него. Седем години след първата им среща Рубио признава, че в началото не е имала големи очаквания за любовта със защитника, а днес двамата са образец за успяла и красива семейна двойка.

Самата церемония и купона след това също се очакват с огромен интерес заради ВИП участието на легендите от AC/DC, а и заради обявените мерки за сигурност и забрана за всякакви снимащи и записващи устройства на купона след ритуала в катедралата в Севиля, което допълнително изостря любопитството на феновете и на двамата.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)












снимки: Instagram