Илиана Раева беше изненадана изключително приятно по време на купона на Българска федерация по художествена гимнастика. 

"Страхотни сте, момичета! Благодаря ви! Обичам ви!", възкликна президентът на БФХГ след като получи уникален подарък - специален клип, изготвен за нея от гимнастичките. Капитанът на ансамбъла Симона Дянкова изрецитира закачливите стихчета, които накараха Раева да се просълзи от радост и много да се развълнува.
 
Купонът на БФХГ започна с тост на президента на БФХГ. Раева поздрави всички за успешната 2017 година, благодари за усилията на всеки един и пожела на всички здрава и още по-успешна Нова година. На празненството бяха всички от национален отбор-жени и девойки-индивидуално, ансамбъл - жени, ансамбъл - девойки, воден от Мария Кънчева, които спечелиха бронзовия медал-отборно на европейското първенство в Будапеща, всички треньори, съдии, хореографи, танцови педагози, кинезитерапевти, Специално от чужбина за тържеството пристигна и д-р Мариела Сиракова.

Получи се истински купон с хубаво вино, много танци, смях и закачки Имаше томбола, в която всички си размениха подаръци.

"Както работим - така се забавляваме - винаги на макс! Днес взехме златните медали в дисциплината купонджии! Приемаме аплодисменти и поздравления! И ви обещаваме една силна и успешна 2018 година! Защото ние можем!", добавиха от родната федерация по художествена гимнастика.