Никол Шерцингер преживяла много тежко раздялата с Григор Димитров. Американката направила какви ли не опити връзката им отново да тръгне, но Гришо бил категоричен. Отчаяната брюнетка изпаднала в депресия и нищо чудно отново да е посегнала към чашката...

От доста време хората си задават въпроса: „Защо не разделиха?”. БЛИЦ се опита да намери точния отговор.

„Григор иска сериозна и стабилна връзка, а Никол предпочита да си живуркат в двата края на Земята, но от време навреме да се събират. Да правят любов и после – кой накъдето му видят очите. Единият хуква на Запад по турнири, а другият на Изток по риалити програми. Този начин на живот се харесва на Никол, но не и на Гришо. На него му писна и именно той беше инициаторът за раздялата.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Това е истинската причина те вече да не са заедно. Нека стане ясна тя, защото се появяват много спекулации”, разкриха близки на Григор пред БЛИЦ, които по обясними причини запазват своята анонимност.

„Шушука се, че тя пиела непрестанно и затова той я отрязал. Шушука се, че имало жена, заради която Гришо я изоставил. Както и мъж, по когото Никол хлътнала и била шута на Гритор. Това са неистини”, категорични са нашите информатори.