Цял свят говори за мениджъра на Челси Маурицио Сари и вратаря Кепа Арисабалага, които забъркаха невиждан скандал по време на финала за Купата на Лигата в Англия с Манчестър Сити. Дни преди "сините" от Лондон да загубят от "гражданите" след дузпи, Сари се срещна с българин. Добре познатият Кирил Евтимов, който симпатизира на Челси, изгледа победата им с 3:0 на "Стамфорд Бридж" срещу Малмьо в реванша от 1/16-финалите на Лига Европа.

Бургазлията, известен като Човека в кадър, се срещна със Сари и централния нападател Оливие Жиру. Разбрал, че е почитател на червеното вино, Евтимов е обещал при предишната си визита на "Стамфорд Бридж" да донесе българско такова на италианския специалист.

Видимо доволният Сари с радост приел подаръка на Евтимов, който спазва традицията да подарява българско вино на всеки от мениджърите в Челси. 

Докато е в Лондон, българинът изгледа и победата на Арсенал над Саутхемптън с 2:0. Евтимов се видя с редица известни личности, сред които легендата Робер Пирес, с когото са близки приятели. Кирил изгледа срещата от ВИП ложата на "Емирейтс".